Hacktivity 2009 – Blogolok de csak nektek

Blogoljunk, de amit mi blogolunk, akár ez a blog is, teljesen publikus, tehát amit leírtam itt már közkincs. Jól meg kell választani tehát mit teszel fel a webre. Think before you post.

Erről szól az előadás amely egy videóval indult. Mire használhatja a támadó azt az információhalmazt amit a weben magunkról megosztunk? Mindenre, megismerhető lesz a célpont szokásait érdeklődési köreit tekintve, a bizalmába férhet, célzott spam segítségével húzhatja csőbe, vagy akár jelszó kitalálásához.

Az adataink, ésa Facebook, avagy miért ne regisztráljunk rá, ha nem szeretnénk, hogy a Facebook az egész internetet végigkutassa utánunk. És jött a 3 példa ki miért vesztette el az állását a Facebook “segítségével”

Az előadás felvetett fő problémája: To blog or not to blog. Természetesen igen, a választ BlogCrypt FF modul bemutatása követte.

Az elmélet alapján a blog szövegtartalma a kliensen már titkosítva lesz, és a blogra az átvitel során is már elkódolva jut el és kerül publikálásra. A jogosult olvasók ugyancsak ezt a kiegészítőt használva a kliensükön dekódolhatják a tartalmat.

http://pet-portal.eu/

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)