Szalagavatón voltunk

Vasárnap este Tündi keresztfiának Máriónak volt a szalagavató ünnepsége az Agóra Művelődési és Sportházban. A bosszantó anyagiasságról nem akarok sokat írni, tény hogy a vasárnapi bérleti díj, a Galaxy  zenekar honoráriuma ellenére nem olcsó belépőjegyek voltak, és kötelező volt a helyszínen működő büfé/bár italpalettáját fogyasztani, és belépéskor a táskába is belenéztek hogy italt viszünk-e be.

Az asztalunk a lelátó előtt volt így egyik oldalon a moziszékek voltak a miénk, de ettől függetlenül az asztalok között alig lehetett átjutni.

A kezdeti szokásos bevonulás már egy kicsit fel lett frissítve, Tiesto által feldolgozott komolyzenei művek eredetijeit hallgathattuk. A Himnusz és a kötelező beszédek után  azonban eléggé lomhán ment a szalagtűzés mert minden osztály tanulói egyesével be lettek jelentve, és kapták meg a szalagjukat, majd a tanárok és iskolavezetők. Majdnem 2 órába tellett, és a Szózattal végződött. A végzősök kivonultak, és 3-4 szám erejéig belekezdett a Galaxy. Itt kezdődik a mi történetünk érdekes része. Ármin már elkezdte érdekelni a táncparkett, és a fényes körök amik körbe cikáztak. Majd amikor 2 kislány elkezdett futkosni táncolni ő is már bátrabb lett, és táncikálni kezdett. Ezt észrevette a kisebbik lány, és kézen fogva Ármint  körbe húzta és táncikált vele. Ettől kicsit megszeppent kicsi fiunk, főleg akkor amikor a fotózás miatt a földre rántotta.

Ezután kezdődött az osztályok műsorszámainak bemutatója. Márióék a második fellépő csoport voltak, és osztatlan sikert aratott mind a táncos, a UV fényben bemutatott speciális számuk.

Amikor végre az összes műsor lement elkezdődött a tényleges buli. Ármint folyamatosan vonzotta a táncparkett, annyira hogy egész este zárásig (22:00) táncolt. Nem velünk, valamiért nem akart. Viszont mindenki felfigyelt a kisfiúra, és a lányok kedvence lett pillanatok alatt. A tanárok, pincérek is el voltak ájulva.

A tombola szünetet kivéve folyamatosan volt kivel táncolnia, és az utolsó 2 szám volt amikor már a karjainkban bóbiskolva várta a buli végét, de nem akart hazamenni csak amikor már vége lett a zenének.

Mire hazaértünk olyan fáradt volt, hogy vacsora kimaradt (hajnali 3kor pótolta korgó gyomorral) és szinte abban a ruhában aludt el amiben volt (mert lehetetlen volt átöltöztetni) Reggel azonban frissen és nagyon jó kedvvel ébredt, és egész nap jól érezte magát. Kedden pedig a bölcsődei farsang még feltette a pontot a jó hétvégére.

Képek hamarosan.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)