Viki ballag

Csütörtökön Viki ballagását tartották a suliban. Tündiék már szerda délután nekiálltak készülődni, sütés főzés. Óvári sertés már elő lett készítve, a Viki kedvenc sütije elkészült és a hűtőben pihent. A “kívánság” rántotthús pedig fel lett szeletelve, hogy csak panírozni és sütni kelljen. Reggel korán kelt mindenki, Vikinek az utolsó osztályfőnöki órára kellett sietni, nekünk a virágért, és a délutáni vendégseregnek az italokért a boltba. Apám is eljött Sopronból, bár a városból már nehezen jutott ki olyan dugó volt, előbb ért oda mint mi aki pár háztömbnyire voltunk a sulitól.

Maga az ünnepség érdekes volt, mert én annó többszázas évfolyamú ballagási ünnepségen voltam, itt pedig talán voltak 30-40-en akik ballagtak egy évfolyamban, így akkora helyük volt a diákoknak, hogy 2 focicsapat is elfért volna még mögöttük a szülők előtt. Hamar vége is lett a rendezvénynek, mi pedig hazamentünk, és kicsiny panel lakásunkban megtartottuk az első tömegétkeztetést. 3 futamban sikerült mindenkinek megebédelnie, azután pedig már csak italozás volt estig. Azóta Viki tanul a könyveit bújja, este még a Romkertes bulit is kihagyta.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)