Anyáknapja, székcsere

Szombaton még koraeste sikerült a Pécsi rokonokkal egy webkamerás videókonferenciát tartanunk Teri nagynéni szülinapja alkalmából (Boldog szülinapot neki mégegyszer!), azután mi szombathoz képest korán kerültünk ágyba, és hamar elaludtunk. Vasárnap nyugodtan kezdődött, Tündi megköszöntötte anyukáját, Viiki délben futott el virágért, Ármin pedig hangerővel köszöntötte Tündit. Estefele én felhívtam a nagymamámat, neki én tudok már csak anyáknapján köszöntöt mondani anyu halála óta.

Még délután meglátogattuk Tündi nagypapáját a kórházban, aki jövő héten lesz 96 (!) éves. Kicsit ápolatlanul nézett ki így megborotváltuk, és a frissen mosott pizsamát rá is adtuk. Utána elmentünk a nagyonnagy boltba, Viki melltartót akart nézni magának. De találtunk pár ezer forintért széket lakáshoz. Pénz híján Ármin fürdetése előtt mentünk vissza, de gondban voltunk mert 6 darabot akartunk venni, de feketéből csak 2 sérült volt, a piros meg nem illene mindenhez ami a tervünk a lakással. Szerencsénkre egy teljes hatos csomagot talált az eladó a raktárban, így 12000 forintból 6 új széket vehettünk. A régi pécsről örökölt székek már jó ideje szolgáltak, de idén eleresztett minden ragasztásuk, annak ellenére, hogy már csavarokkal is megerősítettem őket korábban, tehát cselekedni kellett.

Szépen lassan beindul a lakás további bővítése, a szobák festése, és talán idén még a konyhát is meg tudjuk csinálni.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)