Törjük meg a csendet

Megtöröm a csendet, a nyár elmúlt, ma már megéreztem. Jó hírek között sorolnám, Ármin több mint 9,6 kiló, van 5 foga, jól ül, gyorsan megy négykézláb, a mosolya igazodott a fogsorához, és a bébikompba is néha már beleáll :)

A blogolás elmaradására több indokot fel tudok sorolni, sok a munka, kevés az idő stb. Néha reggel elmegyek otthonról, aztán este már Ármin lefekvése után érek haza, többször jártam Budapesten mert a munkahelyemen most egy komoly nagy projekten dolgozunk. Tündi itthon tartja a frontot Árminnal de ő is eléggé fáradt.

Voltunk együtt geocachingelni, Gencsapátiban, és Jákon. Az autón sikrült kicseréltetni a törött lámpákat, kicsit ki lett egyengetve a karosszéria is, így már csak a hátsó ajtó és a festés várat magára.

Most, hogy ilyen hidegek vannak várjuk már a fűtést, Árminnál elég zimankó szokott lenni éjjelente. Emellett már várjuk hogy beinduljon a babaúszás újra.

Röviden ennyi.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)