Elmaradások pótlása

Kicsit elmaradtunk a blogolással, most pótlom amit lehet.

Még júliusban elmentünk a nagyszüleimhez, az odaút nem volt a legjobb. Ármin nagyon nyűgös volt, szinte végig sírt, emiatt én sem tudtam a vezetésre koncentrálni, és a Tündivel is elszakadt a cérnánk nem kicsit. Később kiderült, hogy a meleg mellett az okoztaa nyűgösséget, hogy Ármin babának kijött az első foga.

A nagyszülőknél töltött idő alatt nem sok nyugtunk volt, minden rokont nekünk kellett meglátogatni, és ezt Ármin megsínylette nagyon, amikor magunk akartunk időt tölteni akkor meg az idő nem volt jó. Azért a nagyszüleim nagyon örültek a picúrnak, és a fellegekben jártak.

Augusztuselső hétvégéjén egy délutánra lementünk a balcsira, végre fürödtem a nyáron… Megúsztuk a szombathelyi zuhét így összességében jó hétvége volt. Közben kijött Ármin második foga, most már fáj, ha megharap minket…

Ma megint rossz napja lehetett nehezen tellt az esténk, de volt egy jó része is, Ármin elkezdett mászni, így a francia ágy szélét elég hamar és elég sokszor elérte. Még nem az az összefüggő stabil mászás, de mégiscsak aktív helyváltoztatás volt.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)