Csunyán elégtem…

2008 május 29.: Csütörtökön soliba mentünk, ami nem is olyan nagy dolog, de nekem emlékezetes marad egész életemre az biztos. Már egy jo ideje kimaradt az életemböl a soláriun mint olyan, a terhességem alatt ugye nem lehetett, a szülés ota meg valahogy még nem jutottam el, de azert ez idö alatt igen jo kapcsolatba kerültem a barnito krémmel, amit a Gergö nagyon utál 😛 egyrészt mert van ugye egy jellegzetes szaga, minta megpörkölnék az ember börét, másrészt azért az sokkal hamarabb kopik, és foltos stb………

Egy uj helyre mentünk, amit a Viki ugyan ismert, és elsö alkalommal ö is jo pirosan jött haza. Ö már mondta is hogy neki a 6 perc elég lesz, gondoltam a Gergönek is mert neki viszont elég érzékeny böre van, magamrol meg ugy gondoltam (elég rosszul) hogy nekem simán jo lesz a 12 perc, mert az én böröm jol birja stb ….. Hát nem birta, elég komolyan elégtem, 2 napig szinte lángolt a böröm, de érdekes hogy csak elöl, hátul nem. Elkeseredésemben már másnap reggel rohantam a gyogyszertárba hogy adjanak valamit, mikor megláttak ott majdnem elájultak hogy nézek ki, azt hitték elaludtam a napon, pedig csak soláriumban voltam 12 percig :-) Panthenollal kentem magam 2-3 napig mire jobb lett egy kicsit. Ilyen még soha nem fordult elö velem, de nem is kivánom senkinek, szörnyü volt.

Itt szeretném felhivni mindenkinek a figyelmét arra, hogy a solárium mennyire káros a börnek! Sokkal károsabb mint a napozás pl, ami mértékkel még mindig jobb, de 11 és 16 ora között ugye nem ajánlatos azt sem, és csak finoman. 10 perc a soláriumban 2 ora intenziv napozásnak felel meg, de amikor a csucson van a nap ! Na el lehet képzelni engem 12 perc után, mint valami rák :-) A barnitokrém az egyetlen amit biztonsággal lehet használni, csak az meg macerás. De döntsön mindenki belátása szerint ha barna akar lenni.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)