Tereprally babakocsival :-)

Május 9-10 Gergely-Armin !

Megvolt a fiuknak az elsö közös névnapja. De nem is igazán ez okbol mentünk szombaton Sopronba a Gergö  apukáját meglátogatni, hanem mert szülinapja volt, es utolag mentünk megköszönteni. Neki viszont napra pontosan jött a viszont köszöntes a fiuk névnapja alkalmábol, igy egy csapásra lerendeztünk mindent. Reggel indultunk amilyen korán csak tudtunk Armin miatt, az utat jol viselte, nézegetett es bologatott abban az egy orában mig odaértünk.

A délelött gyorsan eltelt, fincsi ebédet készitettünk Jozsival, megálmodott valami finom husikát, Baconnal, füszerekkel, sajttal, tejfölell, pici tárkonnyal megbolonditva, hmmm isteni volt ! Desszertnek gyorsan sütött pár palacsintát is, amit mazsolás turoval töltöttünk meg . Jol bekajáltunk, közben Armin is evett es egy jot aludt a kisszobában. Délután felkerekedtünk es elindultunk turázni. Hát ki más vinné az elsö erdei turájára az Armint mint a papa ! :-) Hösiesen toltuk a babakocsit, ami simán elmegy már terepkocsinak is, a maga nagy kerekeivel es lengéscsillapitos megoldásával ( ezuton is köszönet érte legjobb barátosnémnak Moninak ! ) Szal 5 orakor indultunk el, es 7 ora fele keveredtünk ki az erdöböl. Jot mentünk es superul éreztük magunkat, kellemesen elfáradtunk, közben Armin aludt, nézegetett, teázott, vigyorgott, sirt, apa cipelte…….stb Minden megvolt aminek lennie kellett, még András es Helga is csatlakoztak hozzánk féluton . ( Gergö tesoja+asszony :-) )

Kicsit megcsusztunk es 8 ora fele indultunk haza Sopronbol, a fürdés már elmaradt, Armint miután átöltöztettem pizsibe egyböl elaludt, jol kifáradt, reggelig aludt is mint a bunda :-) Nagyon jol éreztük magunkat, mozgalmas nap volt.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)