Anyák napja !

Anyák napja alkalmábol a mai napom elég érdekesen kezdödött. Vagyis a hajnalom inkább , mert Viki lányom az éjszakát bulival töltötte a Romkertben ahonnan 5 orára kellett volna hazaérnie. Egyébként is kotyagos voltam, mert este elpusztitottunk egy üveg pezsgöt a Gergövel, némi Grappa társaságában, és 4 ora körül megszolalt mellettem a mobil, majdnem szivbajt kaptam, mindenáron fel akartam venni a telot, azt hittem csörög :-) De csak sms jött, persze a Vikitöl, hogy 6-ra érne csak haza igy meg ugy………….ami nem is baj, csak ne hozta volna rám a szivbajt az sms-el . A történet folytatodott tovább azzal hogy 3/4 6-kor viszont tényleg hivott hogy a kulcsa a kabátjában van, a kabátja meg valakinek a kocsijában, na azért elöször el kéne menni, különben nem tud bejönni a házba stb………Mondtam neki nem gáz, jöjjön csak haza, nyomja a kapucsengöt majd én beengedem. Azt azert tudni kell hogy a kapu akkor nyilik ki ottlennt ha éppen kedve tartja, ma reggel éppen rossz kedvében volt, mert a fenének sem akart nyilni, hiába probáltam 3x is beengedni a Vikit, kénytelen voltam magamra kapkodni valamit, és kocosan, álmosan lemenni a 9.-röl és beengedni a leányzot. Na de megérte mert már kaptam is a puszikat Anyák napja alkalmábol, és hogy majd virágot is kapok meg minden csak most had aludjon :-) édes volt nagyon !

A másik boldogságom, mert most már ugye 2 csemetém van, 8 orakor ébredezett és dobáltam felém megállás nélkül a mosolyokat, és már mondta is hogy egööö egööö… :-) Azt hiszem ennél nagyobb ajándék nem is kell Anyák napjára, nekem ez mindennél többet jelent, és nagyon boldog vagyok hogy 2 ilyen gyönyörü gyermekem van.

A délelött gyorsan elszaladt, babázás, fözés, leszaladtam én is anyukmnak virágot venni, mert várt minket delutan. A virágboltban méteres sorok álltak, na gondoltam én aztan abba nem állok be ! pláne hogy a kutyus is velem volt. Még szerencse hogy a bolt elött árultak kerti virágokat , gyöngyvirágot, nefelejcset……azokbol vettem inkább 2 csokorral, szebb is , és Anyu is szereti öket.

Anyák napjára az az egy kivánságom volt, hogy csináljunk képeket hármunkrol, Anya – Viki – Armin ! Este fele ezt sikerült is összehoznunk, Gergö lött pár képet rolunk, igaz Armin már elég nyügös és álmos volt, de azert lettek jo képek is .

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)