Junius 23.Mário szülinapja…

Nagy keszülödes elözte meg egyetlen keresztfiam szülinapjat, tortarendeles, vasarlas, futkosas lufi meg gyertya utan, de vegül a nagy napra minden meglett.

A Goodmann-be hivta a kis tarsasagot egy jo kis bulira, ami jol is sikerült! Ment a kajalas, pialas rendesen, ahogy ök ezt szoktak, es bizony egy idö utan elkezdödtek a szokasos haladas-ujpest indulok, na akkor mar baj van a fiukkal :-) ha ilyeneket enekelnek. A tarsasag nagy resze sikeresen lereszegedett :) en es a gergö kivetelek voltunk, en alapbol nem igen ittam, a Gergö meg barmennyire is szeretett volna nem sikerült neki,szivacs volt nagyon ezen az esten…….aztan ejfel 1 ora fele mar a nagyreszük ki is dölt, hiaba fiatalok ök meg az ilyen bulikhoz, na es esz nelkül isznak , ez a legnagyobb baj, amugy aranyosak voltak, sokat röhögtem rajtuk. Dobok fel par kepet erröl is a galeriaba……………

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)