Junius 8.-9. a Viki kirandult….

Vegre, nagy nehezen eljutottak kirandulni az osztallyal, azert annyi jot tudni hogy tavaly sem mentek sehova, mert az ofö nem tudta ugy beosztani az idejet, hogy elvigye öket, hmmmmm…..Penteken 9:30 kor indult a vonat, az Evelin itt aludt nalunk, hogy reggel ne kelljen neki Jakrol bebuszoznia.Még csütörtök este a Moniek is itt voltak, mert ök meg közben hazajöttek Bécsböl , szal tele volt a lakas, de jo volt, sokat röhögtünk, pizzat sütöttünk, pialtunk is egy kicsit, de nem lehetett tulzasba vinni, mert masnap meg munkanap, mar ugye annak aki dolgozik :)

Pentek reggel elindultak a Vikiek, kb 200-szor ragtam a szajukba hogy jok legyenek,ne igyanak sokat, fogadjanak szot az ofönek stb……….persze hogy ennek ellenere hajnali 2 orakor csörög a telom, mert balhe volt. A kedves ofö hivatott föl a Vikivel hogy meselje el mi törtent, es ettöl a perctöl kezdve vege a kirandulasanak, menjünk erte Györbe vagy kap valami fegyelmit, mert allitolag többszöri figyelmeztetes ellenere is lennt kovalyogtak valamelyik emeleten, cigiztek a folyoson es 2 fösulis sraccal beszelgettek, ahelyett hogy a szobajukban feküdtek volna . Na eszünk ágaban sem volt 2 kor Györbe indulni, mondtam a Vikinek, akkor amit most megcsinalt, annak viselje is a következmenyeit, ha fegyelmi akkor fegyelmi, engem nem erdekel! Szombaton 17:30 kor ert be a vonat amivel jöttek, arra mentünk elejük az allomasra, es megmondom öszinten, semmi kedvem nem volt az ofövel talalkozni, beszelni….. Majdnem megusztam, de az utolso pillanatban mögem került, es gyorsan elhadarta, hogy hetfön delelött legyek olyan szives faradjak be az iskolaba mert beszelni szeretne velem. Na jo, gondoltam meglatjuk….

Közben mar delutan a Moniek vartak minket a szüleinel, mivel elmaradt az elöre lebeszelt grillparty( logott az esö laba) , ezert otthoni sütögetes es pialas  volt beigerve. Miutan gyorsan összeszedtük a Vikieket, irany a Moniekhoz, ahol mar nagyon vartak minket. Fini kolbaszt ettünk, es nekialltunk csak ugy szolidan vedelni :) 11 ora fele aztan atmentünk mihozzank, hogy ott  a kisgyerek miatt ne hangoskodjunk , hozzank  mar a Moni tesoja es haverja is jöttek utanunk, az Andris es a Maci. Nagyon fokozodott mar a hangulat, es olyan ejfel körül el is indultunk a Romkertbe, ahol hatalmasat buliztunk!!!!  Mindenki super jol erezte magat, erröl is dobok föl par kepet. A Moni rengeteg tequilat megivott :)  annak ellenere hogy Unicum Next party volt, de mindegy……es folyamatosan fenykepeztek mint a japan turistak :)))  hát halalra röhögtem magam rajtuk, de nagyon jo volt, nagyon szeretem öket :) Sokat tancoltunk, olyan igazi buli volt ahol annyit röhögtem mint mostanaban nem igen, csak meg a Heni idejeben ! Örülök neki hogy a Moni baratnömmel ujra megtalaltuk egymast , hala az iwiwnek, miota a Heni meghalt,  most elöször erzem azt hogy megint tartozom valakihez mint jo baratnö,  es ez nagyon fontos szamomra!

Képek a galeriaban!

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)