Tiesto FOREVER :))

De lehet hogy FOR EVER :) a fene se tudja pontosan mellik a jo, de mindegy is a buli hatalmas volt , huuuuu nem is lehet ezt elmondani, leirni, ott kellett lenni es kész ! :) Na de kezdem az elejeröl, pentek este szülinapi vacsi a mamának es Tesomnak. A Ferences sörözöben foglaltattak asztalt, 7-re mentünk, pontosan oda is ertünk, izlesesen megteritett asztal stb…… Szeretek oda jarni, nagyon jol föznek, ismerek ott mindenkit mert ugye en is ott dolgoztam, es egyebkent is egy kellemes jo kis hely. A vacsi nagyon fini volt, mi Gergövel kiprobaltuk az ujdonsagokat, aszaltszilvaval töltött pulyka es mandulaba forgatott pulyka cici :) hmmmmm isteni jo volt. Vacsi utan meg ittunk par poharral es hazamentünk otthon tovabb üneppelni, pezsgö, gyümölcstorta, feher rum meg minden, ejjfel is elmult mire hazertünk a Gergövel, azert csak vele, mert a gyerekek közben elhuztak Bambuszba egyet bulizni. Innentöl kezdve az este tovabbi resze nem publikus :) 18-as karika :)

Szombat reggel olyan lusti voltam, nem birtam 6-kor feleklni pedig meloznom kellett mert tudtam hogy a buli utan halalomon leszek. Azert 7-kor megis sikerült kimasznom az agybol, gyors bevasarlas, kutya seta, tusi, hajmosas, es mar dolgoztam is delig. Delben gyorsan megcsinaltam az ebedet, es super ötletem tamadt, jol kialszom magam mielött elindulunk B.pestre, es be is vertem a szunyát. 4-kor aztan megint szolt a telom, jo volt egyet aludni, de mar az pörgött a fejemben hogy mindjart indulunk es életem talan legjobb bulijat fogom ma átélni :):):):) es ugy is lett !

Hamar összepakoltunk, Tesomek mar jöttek is es egy kis tanakodas utan hogy most merre menjünk vegre elindultunk B.pestre. Egesz uton lázban voltam, hallgattuk a Tiesto legjobb szamait es csodak csodajara nem is aludtam el a hosszu ut alatt (pedig Sopronig is el szoktam siman aludni, pedig az csak 1 ora ) most az izgalom, a varakozas fönn tartott gondolom. Egy szembe jövö kamionon es auton kivül , eleg normalisan oda is ertünk, egyböl megtalaltuk a SYMA csarnokot, de a parkolohely keresese mar nagyobb feladat volt. Begördültünk egy Hotel elé ahol 2 jokepü fiatal srac egyböl letamadott bennünket, a ruhazatrol itelve a hotel szemelyzetehez tartoztak, es mar dobta is felem a kerdest :”Sziasztok, Dj Tiestora jöttök?” mert akkor nyugodtan parkoljunk oda a hotel bejarata ele, egesz reggelig ott allhat az auto, ök kinnt lesznek es meg figyelnek is rá, mindezt csupan 1500 Ft-ert. Jo ötletnek tartottuk, meg nem kellett tovabb keresgelnünk, es ez pozitiv volt. Egy kis pakolaszas utan elindultunk hogy atvegyük a karszalagokat, amivel majd be tudunk jutni a koncertre. Hatalmas sor fogadott minket, ami a csarnok bejaratatol a külsö kapuig tartott szinte, es olyan 4-5 ember szeles volt. Egy kis tanakodas es telefonalgatas utan ugy döntöttünk hogy kinnt megvarjuk a Gyulaekat (Gergö kollegaja) es 11 oraig inkabb nekiallunk iszogatni, hogy hangulatba hozzuk magunkat a bulira. Kerestünk magunknak egy jo helyet az egyik metro feljaro mellet, letáboroztunk , elökerültek az üvegek is, es vartuk a fiukat hogy majd ott fognak feljönni a metrobol. Jokat röhögtünk , iszogattunk, mjire kiderült hogy a fiuk bizony gyalog jönnet az allomasrol, es egesz mas iranybol mint ahol mi varjuk öket :) De sebaj, vegül odatalaltak hozzank, egy gyors bemutatkozas utan meg elfogyasztottuk a feher rum-cola es borocska kombinacionkat, na meg a Beherovka es Jäger stb felkinalast a fiuktol, es 11-kor vegre elindultunk befele, hogy most aztan jo lenne am sorba allni nekünk is, mert a vegen nem jutunk be! Nagy nehezsegek áran elöre küzdöttük magunkat a nagy embertömegen, ahol az egyik biztonsagi fiu közölte velünk hogy mivel mi ForumVIP jegyesek vagyunk, nekünk pont a masik szelen van a bejaratunk :) Na atnyomultunk megint az embereken, es meglett a mi bejaratunk is, ahol araszolva jutottunk mindig csak elöbbre, egyszoval egy katasztrofa volt a szervezes szerintünk. De az is lehet hogy arra ment ki a jatek, hogy mire ilyen lassan beérsz, arra mar az a kis alkohol is kimegy a fejedböl, amit addig beletöltöttel :) Nagy biztonsagi intezkedesek, femkeresö stb……taska bemutatas, fenykepgep megmutatasa, átmenni a pittyegös kapun , es bennt voltunk vegre!

A zene dübörgött, nagyon meleg volt bennt , es rengeteg ember! De azt hiszem inkabb a fotok beszeljenek helyettem! Hatalmas buli volt, hihetetlen hangulat, nem is lehet ezt leirni, ott kellett lenni es ezt az egeszet átélni. En szemely szerint vegig ugraltam az egeszet :) nem is ment volna maskepp, mindenki superul erezte magat, Tiesto hatalmas volt, szivböl jatszott es ö is jol erzte magat, ez latszott rajt! Azok a fenyek, technika, füst, lezerek, az orias kivetitö, minden profi volt! Reggel 5:20 kor fejezte be a bulit, es mi hulla faradtan vanszorogtunk az autohoz pihenni egy kicsit, majd irany Vonyarc! :)

Egy nagyon jo mondatunk volt a Tesommal, mikor még nem is tudtuk hogy iden lesz Tiesto B.pesten, ami igy szolt :” Addig nem halunk meg, amig egy Tiesto buliba el nem jutunk!”  Most mar a következö képpen modosult a mondatunk :”Addig nem halunk meg, mig mégegy Tiestora el nem jutunk!” :)

/képek a galériában/

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)