Szombat, akkor buli ;-)

Az egyetlen emberke akit nem tudtunk mar este üdvözölni, a Kewin volt aki mar aludt mikor mi este odaertünk. Ebböl érthetödöen ö volt az elsö aki reggel keltette a bandát :) A Kewinröl röviden annyit, hogy 1 éves mult,hihetetlenül aranyos es kedves, közvetlen mindenkivel, nem fél az idegenektöl, bujik, baratkozik mindenkivel, egy csodalatos kis emberke :) Na es a hangja !!! Onnantol kezdve hogy reggel kipattant a szeme mondta-mondta, kiabalt meg minden, de hát ez termeszetes egy ekkora gyereknel, neki is kell valahogy kommunikalnia nem igaz? :)  Jött at hozzank a masik szobaba, hozta a jatekokat, magyarazott, édes volt nagyon ! Aztan egy gyors reggeli, a kávésoknak kávé-cigi :) mi inkabb a szokasos szecso – teaval kombinaciot fogyasztottuk. A Gergö delelötti elfoglaltsaga kimerült a szamitogep bütykölesevel, hibakeresesevel, hisz azert mentünk ez volt a fö cél, mi a Monival föztünk, jokat beszelgettünk, meg elvoltunk a gyerekekkel. Utana ebed majd egy rövid szunya es delutani programkent a Prater-t löttük ki. Na elindult a kis csapat, az U-bahnnal vegigsuhantuk a varost, ket atszallassal mire odaertünk, hát megjegyzem nincs közel a Moniekhoz a Prater. Super jol sikerült a delutan, annyit röhögtünk, felültünk sok hintara, na jo inkabb a gyerekek de egybe en is beültem, mert az nem forgott abban nem vagyok rosszul, viszont total vizesek lettünk :) mert ez egy olyan hullamvasut volt, hogy beülsz egy ilyen fatönkre hasonlito valamibe ami ki van vájva, közepen egy hosszu pad a labad között, es ket oldalt tudsz kapaszkodni. Mi okosan egymas mögé négyen beültünk, ez az egesz vizben ment, elindultunk es az elsö kanyar utan elindult fölfele, ment ment mig el nem erte a magassagot, ahonnan szepen lecsusztunk de nagyon nagy sebessegel, es a vegen a vizbe erkeztünk :) Mondanom se kell a Gergö ült elöl, ö kapta a legtöbbet a vizböl, en is jocskan kapatam mögötte, a gyerekek mar annyira nem ott hatul :) na szal ilyen hullamokon mentünk keresztül joparon, mire kiszalltunk nem volt melegünk az biztos! Aztan ettünk fincsi kebab-ot is, ami ugye teljesen mas mint itthon nalunk, megint jartunk a szellemkastelyba ahol a multkor is, de most muszaly volt a Vikinek megmutatni, mert ö még nem ismerte. Egyszoval nagyon jol erztük magunkat, mig a Kewin el nem kezdett nyügösködni es rajöttünk hogy bizony nagyon elszaladt az idö, ideje lenne hazaindulni.

Otthon aztan a Kewint gyorsan rendbe kellett tenni had menjen aludni, vacsi , fürdes es pápá Kewinke jo ejt! :) Na kezdödhetett a buli, amit azert annyira nem reszletezek, de super jol sikerült, volt ott autoban zötykölödes a 4 szeken egymas mögött a konyhan :) stb stb Frédi-Béni meg a többiek, aztan hajnalra olyan jol ereztük mar magunkat hogy Moni kitalalta menjünk el a Goodmann-be, ami persze nekem a szivem csücske regota, nagyon sokat jartam oda regen, es nagyon jo emberekkel, szeretem azt a helyet :) Probaltunk Taxit hivni, de az ismerös magyar taxis nem ert ra (vagy csak nem volt kivancsi rank) :-) es mint a barmok elindultunk gyalog. Az elsö utcasarkot elhagyva a Moni leszolitott egy embert aki epp pakolaszott az autojaban, hogy nem e vinne el minket. Erre a pali kikapta a kocsibol a Taxi feliratot, feldobta a tetejére es mondta hogy mehetünk :) Ki gondolta volna hogy taxis :-) Mikor odaertünk meg eleg kora volt, szinte alig voltak, de hamar megtelt a hely, a Dj jo zenet is csinalt, tancikaltam is egy kicsit a Moncsival egy kicsit a Gergövel, de ök  inkabb csak a pult mellett üldögeltek, en meg pörögtem es jol éreztem magam :-) Olyan régi feeling-em volt, mikor sokat buliztunk ott, még a Gipsi csinalta a zenét es jajjj de szabadok voltunk !!  (ez kb 7-8 éve volt már, hogy elszaladt az idö bakker !) Na fel 6 kor indulas volt haza, mert a Kewin szokott kelni 6 körül, arra haza akartunk erni, es csodak csodajara nem is nyavajogtam hogy miert megyünk haza, pedig egesz jol alltam mar akkor, de talan az eszem a helyen volt es tudtam hogy a kisgyerek miatt kell ami meg termeszetes . Otthon gyors fekves, probaltuk magunkat összeszedni több-kevesebb sikerrel :-)  volt egy fejünk az biztos! :-)) de nagyon jol erztük magunkat, es megerte! 

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)