Bepotolok mindent…

Na pénteken este elindultunk Bécsbe a Moni barátnömékhez, Viki-Robi is jött velünk, csak Angiet kellett sajna itthon hagyni, mert a Moniéhoz nem lehet kutyat vinni a házmester miatt :-(

Jokedvüen elindultunk, gyönyörü szép idö volt még este is szerencsenkre. Köszeg fele mentünk, a hataron atjutva az elsö faluban persze megbüntettek minket gyorshajtasert :) Olyan mocskosak ezek a rendörök, direkt a 70-es tabla alá tették az autojukat es ott varakoztak, persze elöbbre már volt egy 50-es tabla is, amit a Gergö nem vett eszre es bizony gyorsan félre lettünk állitva. Odajött az egyik joképü rendörbácsi, elmondta a mondokájat, es végül kinyögte hogy 20 eur a birság! Na a Gergö felvilagositotta hogy nincs nalunk euro kp.  csak bankkártya, erre elkezdte magyarazni hogy hol van a legközelebbi bankautomata, ö addig elteszi a Gergö okmányait, mi menjünk el pénzért, jöjjünk vissza es mehetünk tovabb. Igy is tettünk, szajhuzással kifizettük a birságot, megkaptuk a papirunkat es mehettünk tovabb. Bécsbe érve persze nem talaltunk parkolohelyet a Moniek környeken, okosan mentük a köröket hatha valaki kiall az autojaval es vegre lesz helyünk, na asszem a harmadik kör utan sikerült :) Az elsö estenk mar elég szolidra sikerült :) Mindenki örült mindenkinek, gyorsan elöszedtük a vitt dolgokat, ajandekokat stb…………pezsgök, fehér rum, tokaji a hütöbe, tequila elö es hajrá!!!! Faradtak is voltunk, eleg hamar sikerült berugnunk , azert azt hozzateszem hogy ment rendesen a burogatas gyors tempoban :) de super volt, sokat röhögtünk! Aztan alvas mert holnap is van egy nap felkialltassal…….

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)