2 nap mulva Tiestoooooo :)

Huhuuuu már nagyon varjuk am, lázban vagyunk es megy a keszülödes, megbeszeles mikor induljunk hogyan, mit vigyünk stb…….2 kocsival megyünk végül eldölt, hogy ne legyünk egymashoz kötve, na meg a buli vegen aludni is kell egy picit mielött elindulunk, plane aki vezet majd! Szombaton ebed utan indulunk, mertt nekem meg szombat delelött dolgoznom kell egy picit, es nem egyenesen Bp-re huzunk hanem valoszinü utközben megallunk Esztergomba vagy valahol mashol egyet körülnezni, csavarogni. (ha mar uton vagyunk, lassunk is valamit) A kaput 20h kor nyitjak es a buli 22:45 kor kezdödik, de Tiesto allitolag majd csak ejfeltöl kezd , ugyhogy nem kell kapkodnunk, raerünk iszogatni es hangulatba hozni magunkat kinnt, még elötte 😉 Vasarnap hazafelére pedig az a terv hogy Vonyarcon megallunk, a strandon tudunk pihizni, fürcsizni, kajalni meg minden, hmmmmm jo bulinak igerkezik ez is :) persze ha jo idö lesz !

Egy kis izelitö a lengyelorszagi bulirol, hatalmas lesz az tuti : itt

Amugy ma is vasarolgattam, mert a tesomnak es az anyukamnak holnap tartjuk a szülinapjat, vagyis ök tartjak közösen. Este megyünk vacsizni a Ferences sörözöbe, a tesokamnak nyaklancot vettem karkötövel, a Mamanak pedig egy szep gyürüt, igaz azt ö valasztotta :) / de igy legalabb teccik neki, nem monhatja hogy nem szep, mert ö is ott volt !/ Holnap delelött mar csak a viragokat kell megvennem, es minden kesz van, na asszem mára már befejezem, eleg hosszura sikerültek ezek az iromanyok :)

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)