En már keszülödök….

A hetvegen Bécsbe megyünk megint a baratnémhoz, ezert ma nekialltam vasarolgatni egy ket aprosagot amit vinnem kell neki. A mamát elcsaltam magammal hogy ne kelljen egyedül mennem, elsö cél egy allatkereskedes volt, mert Angieke bizony bolhás, es ez ellen sürgössen tenni kellene mar valamit. Harom féle bolhanyakörvet mutatott a csaj, 4500, 2600, 890 Ft ertekben amit en furcsallottam, es megkerdeztem töle mi a külömbseg közöttük. Erre ö csak annyit tudott mondani hogy ez ennyi ideig fejti ki a hatasat az meg annyi ideig……..hát en elolvastam mind a harom doboz hatulját, es nem sok külömbseg volt köztük. En a 890-eset valasztottam, hisz az is 4 honapig vedettseget ad bolha söt kullancs ellen is, akkor meg minek vegyem meg a 4 ezer Ft-osat?! Aztan elkeccseltünk a Tabak-ig ott vettem a müvesznönek 1 karton Vogue-t , de mentholosat mert csak azt szivja el :) A mama ötletere elmentünk a tesomat is megnezni, aki delelött dolgozott, es a Domustol mar igazan nem volt messze a kis bolt, de jol is tettük, örült is nekünk :) Ettünk nala finom tökös-makos rétest :) Jol kidumaltuk magunkat es elindultunk haza. Utközben nekem eszembe jutott ha a hetvegen menünk a Moniekhoz a kis Kewinnek kellene venni valami aprosagot, a multkor mikor ott voltunk akartam vele epiteni kockakbol, de nem sok epitö kockaja van. Na gyorsan beugrottam egy jateküzletbe es vettem szep nagy epitökockakat :)  remelem örülni fog neki! Szinte ugyan ebben az idöben kapom az sms-t a Moni baratnémtol, hogy menjek gyogyszertarba vegyek neki valami kenöcsöt is, ha nem tul stresszes es van idöm :))  Hat persze hogy van, gyorsan beugrottam oda is kenöcsert, meg a boltba Sport szeletert mert az imadja, most viszek neki 10 db-ot had zabalja :)

Aaaaaaaaaaaaaaa közben meg megörülök mert nagyon jo muzsikat hallgatok,es nagyon bulizhatnekom van mar :) A  State of Trance Episode 300 Part 2 Live ! Irtozatosan jo zenek vannak rajt,öööööörüljön meg mindenkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)