ASOT 300 part 2 live

Egész nap erre vártam. Délután háromkor megkezdődött az őrület, egy újabb élő közvetítés hollandiából, egy újabb év Another State of Trance. Már készültem, felvétel egy szerveren elökészítve, rádió ráhangolva. Pont kapóra jött hogy a kollégám ma lomtalanít otthon, így az iroda az enyém volt. Székben táncolás, visítozás. Amit egy munkateli délután el lehet képzelni bulizásnak minden ment.

5 ig volt munkaidő, kicsit megcsúsztam, egy szupport miatt. A főnököm bezzeg küldött haza, biztosan érződött rajtam a bulizhatnék :)

Na aztán itthon meg ereszd el a hajam, Tündi már délután itthon volt, és ő is a fotelből élvezte a zenét. Majdnem full kakaón ment a zene, rövid kiruccanás egy mobil-ágyért, egy röpke találkozó a soproni ismerősökel a Stachmo Jazznél, kisebb kutyasétáltaás aztán uzsgyi haza bulizni.

Észveszejtő élmény, tavaly hajnalig ment estétől, akkor reggel még mindig pörögtem, aludni nem tudtam reggelig. Idén is kitett magáért a DJ gárda, és úgy, hogy Armin volt az utolsó, 2 ráadás számmal meg megint tarolt. Tiszteletem a DI.fm -nek, mert idén nem szakították meg az adást a buli végéig, sőt a Global DJ Broadcast-ot is eltolták 10 perccel miatta.

Megint várhatok egy évet, de talán jövőre eljutunk és élőben fogjuk élvezni a 7. évben ASOT 350-et.

EZ JOBB MINT A LOVEPARADE :)

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)