Borus, esös nap van…

Borus, esös nap van ma, sötét is van meg minden, de akkor sem fogja elrontani a napomat:)

Nézzünk csak vissza a hetvegere egy kicsit. Péntek este elhuztunk Sopronba mert a Havanna Club-ban Dandy jatszott na meg a Ts csapata,es elötte meg beugrottunk Gyulaekhoz mert volt egy kis megbeszelni valo dolgunk velük. A buli nem lett volna rossz, a zene nagyon jo volt, csak mi nem kimondottan bulizni mentünk aznap ejjel, hanem csak meghallgatni a fiukat hogy jatszanak. Az emberek nagyon trék voltak, nem is reszletezem tovabb. Idöben hazaindultunk, nem is vartuk meg hogy Peti befejezze a mutatvanyt, hisz ugyis nemsokara megyünk Siofokra a Flört-be, ahol a szülinapi party-ja lesz, huhuuuuu az megint egy nagy bulájnak igerkezik, sok jo emberrel es ismerössel 😉

Szombat delelöttre vartuk a hütöt, ami meg is erkezett, a regit pedig elvittek , nincs ra gondunk hál’isten hogy hova tegyük. Aztan az egesz delutanunk azzal telt el , hogy megneztünk 3 DVD filmet, este egy kicsit pezsgöztünk aztan aludtunk mint a bunda.

Vasarnap tartotta a Papa a szülinapjat, a gerendasba voltunk hivatalosak egy csaladi ebedre. Reggel még rohantam a viragert, delelött a Gergö a tortaert amig en dolgoztam egy kicsit, es még igy is idöben odaertünk az ebedre. Ur isten a Papa 94 éves!!! Mi biztos nem erjük meg ezt a szep kort, ilyen eletmoddal örülünk ha 60-ig eljutunk sztem :)) Na szoval kajciztunk, haaaaatt csöndben megjegyzem a kaja nem volt valami nagy eresztes, ettem en ennel mar sokkal finomabbat is, ennyit a Gerendasrol.

Hétfön delelött viszont a Mamaval a varost jartuk, ügyeket inteztünk egesz delelött,delutan a Kerinél logattam a labamat es nagyokat beszelgettünk. Hatra mentem tancra, mint minden hetfön (hastáncolok) es nagyon jol ereztem magam, pedig elötte a Gergö majdnem sikeresen felhuzott, de aztan ha ott vagyok es tancolunk minden bajomat elfelejtem, es ez olyan jo :) Atragtuk megint a koreografiat es uj mozdulatokat is tanultunk, super jo volt! Hihetetlen hogy mennyire fel tudja tölteni az embert ez a faja mozgas es kultura, es milyen jo hatassal van az emberre! Ahogy Gergövel megbeszeltük fel 8-ra jött elém ,es megint elhuztunk Sopronba, ahol volt egy kis dolgunk amit gyorsan elinteztünk. A Gyulaekkal közösen megneztük a Gyöziket, jokat röhögtünk, es elindultunk haza. Itthon aztan egy gyors vacsi, fürdes es alvas amit mar alig vartam mert elegge elfaradtam mar a tancon is.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Ez a hastánc nagyon jó lehet,ha most otthon lennék, biztos eljárnék én is veled :) Na de majd ősztől keresek itt valami táncikálós órát 😉

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)