Az uj hütönk – kalandfilm

Kalandos uton lett uj hütönk, ezt a törtenetet el kell meselni.

Eljutottunk a Media Marktba, fogtunk egy kereskedöt, es maris mentünk a hütöhöz, aki termeszetesen javasolt egy masik hütöt, de nem sikerült nagyon a meggyözes. Igy elindultunk az elözetes szamlat a Cetelemes ügylethez elkesziteni.

Sajnos a 2 pult minegyike foglalt volt, igy mentünk par kört, es az utolso körnel oldalrol letamadta a kereskedönket egy parocska. Kiderült ök csak penzt felvenni mentek ki, es nekik is odaigerte ugyanazt a hütöt. Vegülis sikerült megegyeznünk, es mi nekialltunk keresni egy masik hütöt.

Amikor mar kineztük a hütöt amit vegül megvettünk volna, kiderült, hogy a kezpenzesek is masik hütöt visznek, mert akik miatt nem tudtunk mi papirozast kezdeni azok mar egy masik kereskedövel elvittek a hütöt hiteligenylesre.

A legnagyobb vicc, hogy a vegen mikor közöltek, hogy megvan a hitelünk, akkor hallottuk, hogy aki elvitte volna hitelre a kinezett es vitatott hütöt, nem kapta meg a hitelt.

Az uj hütönk igy egy Electrolux ERB 3445 lett, amit szombaton szallitanak ki:

electrolux ERB3445

UI: Most mertük le a konyhat, nem fer be a helyere :( Most a nappali elötereben fogjuk elhelyezni.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)