Gergő

Ez egy kis bemutatkozó lap arról a marháról aki ezt a kísérletet elkezdte.

Gergő vagyok néhányan géenának hívnak, van aki gna-t mond, néhányan meg egyszerűsítve gináznak. A lényeg egy marad egy rendszerbubuc vagyok egy webes cégnél akik most a 7. helyen vannak országosan. Általánosan nem csak a számítástechnika érdekel, talan ezért is gondolják mások, hogy nem vagyok az a tipikus kocka. Zene, tánc, művészetek, kirándulás, távol keleti kultúrák, okkultizmus, Star Trek, állatok… csak, hogy néhányat említsek.

A technikában minden olyan dolog érdekel ami internetes és szerverkkel kapcsolatos. Amióta internetet használok legalább egy TCP szerver volt a gépemen, majd nem sokkal később már volt otthon internetmegosztásra egy linuxos tűzfalam, és azóta mindig plusz egy gép van nálunk, becses nevén Tűzfal alias Border. Szeretnek is az internetszolgáltatók mert mindg elhangzik a mondat: “Én tuti nem a saját gépemet fogom odakötni meztelenül a netre, a tűzfalgépet rakom elé”.

Aki kiváncsi valami valós élet adatra, annak csak annyi info hogy 1979-ben születtem és Vízöntő vagyok, a többit majd megkérdezheti, ha valahol megtalál a neten.