Pécs – Orfü

2008.06.04-05 Ezt a két napot tudta a Gergö szakitani magának a  munkahelyröl és gyorsan lementünk a mamáékhoz Pécsre. Német rokonok is voltak itt, akikkel már nagyon régen találkozott a Gergö, én pedig még nem is simertem öket, pedig Gergövel már 7 éve együtt vagyunk. jájjjjjj……..ilyen régota? :-) Mamáék már nagyon vártak minket, de leginkább Armint, szinte mindenki rá volt kiváncsi, de ez igy helyes :-) Dél körül értünk oda, Armin elég jol viselte az utat, aludt, jatszott, hiszti volt,édes volt ……. de tuléltük, pedig nem volt kis távolság Pécs – Szhely ! Alig odaértünk, gyors üdvözlés után már robogtunk is tovább Orfü felé, mert a német rokonok ott tanyáztak. Örömmel mondhatom hogy két nagyon szimpatikus embert ismertem meg bennük. Fred és Cili igazán jo fejek, ráadásul egy kis táska ruhácskát is hoztak Arminnak ajándékba, tényleg kedvesek voltak. 6 ora fele már mentünk is vissza Pécs felé ahol Teriék( Mama huga) vártak minket az egész családdal, Armint csodálta mindenki hisz még csak most látták elöször, eddig csak fotokon. Ott már nem tudtunk sokat idözni mert  baba  nyügös volt, és fáradt.  Otthon aztán a nagykádban fürdött és szinte egyböl el is aludt, elég fáraszto volt neki ez a nap.

Másnap ujra ki Orfüre, sajna esett az esö, de azért ez nem szegte a kedvünket és azért is grilleztünk :-) Fini ebéd volt, grillezett husikkal, salátákkal. 5 orakor viszont indulnunk kellett haza Szhelyre, igy is fel 10 volt mire hazaértünk. Jol éreztük magunkat csak nagyon gyorsan eltelt ez a két nap, es rövid volt. De juliusban visszatérünk :-)

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)