Angie 7 éves !

2008.06.10 Margit napja, és a mi drága Angie kutyánk szülinapja is ! 7 évvel ezelött született a kis szörgomboc, és ha jol emlekszem 6-7 hetes volt mikor hozzánk került, még nagyon kicsike . Kotyorhegyi Margaréta a becsületes neve, legalábbis a törzskönyve szerint, talán a Margit nap miatt, ki tudja .

Egy ujságban találtam rá a hirdetésre mikor eldöntöttük hogy kiskutyát szeretnénk, abban biztosak voltunk hogy arany szinü cocker spanielt lesz, de igazábol én fiut akartam, arra már nem is emlékszem hogy miért. Talán mert ugy gondoltam hogy a lányokkal több gond van, tüzelnek, összevérzi majd a lakást stb… Le is beszéltem az eladoval hogy nekünk egy fiu kell, hétvégén megyünk érte.  Na persze hogy ne legyen ennyire kerek az egész, az indulás elötti nap felhivott a hölgy , hogy van egy kis probléma, amig ö nem volt otthon a lányai összekevertek valamit, és eladták a fiut, már csak egy lány van az kell-e nekünk . Persze hogy kellet, másnap mentünk is érte Berhidára, ez Veszprém mellett van, az Angie ott született. Láttuk az anyukát-apukát ök is nagyon szépek voltak, és már az összes kiskutyát elvitték ez az egyetlen volt az alombol, már választani sem tudtunk, de lehet jobb is volt igy. Kis apro volt, kihozták az alombol és a Viki kezébe adták, akit rögtön lepisilt :-) Boldogan jöttünk vele haza, és azota is nevelgetjük, szeretgetjük, tanitgatjuk, most már 7 éve a család teljes értékü tagja, és egy csodálatos spaniel lány lett belöle.

Igy visszaugorva 7 évvel ezelöttre, nem is bánom hogy kislány lett, aki 2006 oktoberében 7 gyönyörü kiskutyával is megajándékozott bennünket, na de ez egy külön történet már :-)

Boldog szülinapot Angie !

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)