Buvár Benö 2.

2008 május 31.: Elsö alkalommal mentünk a babauszásra most már az Arminnal együtt. A csütörtöki leégésem ota valamennyit javult az állapotom, de még mindig nagyon érzékeny a böröm. Armin az egesz éjszakát átaludta, ami most már sokszor elöfordul hál’isten :-) és a reggeli tejcije után nagyon elemében volt. Annyira hogy egészen 10:30 ig, mire mentünk uszizni, még mindig semmit nem aludt, es pont mire elindultunk ö már csukta is le a szemét az ölembe es szuszogott. Na gondoltuk mi lesz ebböl…………….bepattantunk a kocsiba es siettünk az OMK-ba. Olyan gyorsan történtek az események, hogy Armin még fel sem fogta, de mi már siettünk fel a lépcsön az öltözöbe, utána le az uszodába, aztan kis bemelegitö torna, be a zuhany alá, és már benne is voltunk a vizben. A medence szélén a vizben szépen sorakoztak a babák a szülökkel, ezért mi is beálltunk közéjük középre hogy mindent lássak, mit kell csinálni. Ment is a dolog, Armin is nagyon élvezte, csinaltuk a feladatokat amiket a csaj mondott, apa meg kintröl szoritott nekünk :-) egészen addig amig a merüléshöz nem értünk. Azt meg hogy kell csinalni, és tanacstalanul forogtam körbe, valaki segitsen már……mire az oktato csaj odajött es kerdezte hogy hányadik alkalommal vagyunk itt, mondtuk az elsö .

Na hát nekünk kinnt a medence szélén kellett volna külön gyakorolni :-) de mi már bent usztunk a többiekkel mint a nagyok. A szélen ujra átvettük a gyakorlatokat, majd probaltuk a merülést is akkor már Agi segitségével, az elsö nem volt tul jo, nem mertem nagyon belemeriteni a fejét a kicsinek, es mikor a masodiknak veselkedtünk neki, Armin rámnézett becsukta a szemét es elaludt a kezembe a vizben :-) Ezzel véget is ért az elsö oránk nagy röhögés közepette.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)