Szabadság kezdete…Juni 24.

Szabadsagon leszünk vegre egy egesz hetet, amit ugy ütemeztünk be hogy vasarnaptol- szerdaig Orfüre latogatunk a Gergö nagyszüleihez, majd csütörtöktöl – hetföig Siofokra megyünk a gyerekekkel.

Vasarnap delben el is indultunk a mamaekhoz, az utunk eleg nyugis volt, azert örültem mar mikor odaertünk,hat Orfü nem itt van a szomszedban am ! Meg aznap elmentünk nagybevasarlasra közösen, mert nem ugy keszültek a kajval stb…………..es tudattuk is velük finoman a johirt hogy ugy nez ki sikerült összehoznunk egy kis jövevenyt, aki a pocakomban lakik :-) Na örültek is neki az öregek nagy meglepetesemre, es onnantol kezdve ugy bantak velem mint a himes tojassal, ne emeljek, ne toljam a kocsit mert nehez, miert nem a gergö tolja stb………………szoval rendesek voltak nagyon.Masnap egesz nap otthon voltunk es pihiztünk, napoztam egy kicsit es probaltuk nem unalmasan eltölteni az idöt, egy esti kocsimosas is belefert, legalabb szep csilli-villi lett a toyci, aztan elmentünk vacsizni a közeli etterembe ahol mondhatom nagyon jol föznek, es dugig ettük magunkat. Kedden aztan mozgalmasabbra szerveztük a napunkat, delelött lejartuk a Mamaekkal az összes temetöt a környeken ahol a rokonaik vannak (ezt mindig muszaly velük ha ott vagyunk, mert akkor van kocsi….) aztan egy gyors vasarlas utan irany Sikonda ahol egy egesz jo kis elmenyfürdös, fedett es kinnti medences hely van. A papa valamilyen okos ötlettöl vezerelve nem jött be velünk, de mi 3-an azert jol ereztük magunkat a mamaval. Ott en is tudtam fürödni mert volt langyos viz (a hideg vizbe ugye most nem mehetek bele, nehogy fölfazzak) na szal jot förcsiztünk mi 3-an es csöppet sem zavart minket hogy a papa kinnt duzzog :-) vagy mit csinalt nem is tudom…..

Sajna langost nem tudtam enni hmmm pedig mostanaban naon ra vagyok allva a langosra! :) 4 ora körül aztan elindultunk be Pécsre rendbe szedni magunkat, mert 6-ra vendegsegbe voltunk hivatalosak a Teriekhez (mama huga) Edesek voltak , nagyon keszültek mindenfele finomsaggal, ettünk is joizüen es jokat beszelgettünk, aztan atmentünk az Ildiekhez (teri lanya) es ott is jol elvoltunk. Van 2 csodalatos kutyusuk ami nalam külön pontot jelent, mert imadom a kutyusokat, de egyebkent is aranyosak voltak, jol ereztük ott is magunkat. este aztan vissza Orfüre , sztem mindenki jol elfaradt, hat en biztosan, es mar aludtunk is. A szerdai napunk mar gyorsan elment, es mar indultunk is haza delutan, a gyerekek mar vartak minket itthon, es ugye pakolaszni is kellett meg itthon, mert masnap irany Siofok !!! Összegezve a dolgokat, most nem is voltak olyan szörnyüek a mamaek, söt mondhatom hogy jol ereztem magam, talan elöször miota ismerem öket :)

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?

(kötelező)

(kötelező)